|
ul. Gronostajowa 5, 61-065 Poznań tel. (61) 876-89-50, tel. kom. 500-161-528
| |
Platforma Edukacyjna - gotowe opracowania lekcji oraz testów.
|
Od 01.01.2015 odwiedzono tę wizytówkę 4956 razy.
Chcesz zwiększyć zainteresowanie Twoją jednostką?
Zaprezentuj w naszym informatorze swoją jednostkę ->>>
|
|
* szkolnictwo.pl - najpopularniejszy informator edukacyjny - 1,5 mln użytkowników miesięcznie
|   | KURSY
- zawodowych kucharzy- pracodawców i właścicieli- uczniów i studentów- dla kuchni agroturystycznych- osób amatorsko zajmujących się pracą w kuchni |
O Nas
Studio kulinarne GALES - to pierwsze w Polsce Eksperymentalne Studio Kulinarne:
- szkolące kucharzy i osoby związane z gastronomią w małych miejscowościach i agroturystyce pod kątem nabycia dodatkowych umiejętności kulinarnych według norm europejskich bez szkody dla rodzimej tradycji kuchni
- umożliwiające kucharzom poznanie międzynarodowych i polskich tradycji kulinarnych dla wzbogacenia się o dodatkową wiedzę zawodową i wykorzystania jej w swojej codziennej pracy - według własnych potrzeb i pomysłu
- poszukujące nowych form artystyczno-kulinarnych tradycyjnych dań Polskiej Kuchni Narodowej w celu ukazania jej walorów i oryginalności przy jednoczesnym dostosowaniu się do międzynarodowych trendów!
Przeprowadzamy szkolenia kulinarne w zakresie:
- podnoszenia ogólnych umiejętności zawodowych kucharzy
- treningi kulinarne dla kucharzy - pobudzające ich fantazję zawodową umożliwiającą samodzielne opracowania kolejnych ciekawych propozycji potraw
- zmian potraw w karcie menu
- wspólnie z kucharzami danego lokalu opracowanie dań w ciekawszej dla konsumenta formie dostosowanie menu do możliwości technicznych i lokalowych kuchni oraz lokalnych tradycji. opracowywanie receptur potraw na specjalne zamówienie - z określonego przez zleceniodawcę surowca i przypraw
- konsultacji dla właścicieli zakładów gastronomicznych
- przygotowanie oferty gastronomicznej dla nowo otwieranych zakładów gastronomicznych i szkolenie pracowników
- szkolenie przygotowawcze do pracy w gastronomii dla nowo zatrudnianego personelu
- racjonalny dobór sprzętu i wyposażenia technicznego dla nowych i unowocześnianych kuchni, dostosowany do prawdziwych potrzeb i możliwości pełnego wykorzystania
- odsprzedaż na wyłączność receptur eksperymentalnych dań opracowanych w STUDIU GALES - zainteresowanym właścicielom lokali gastronomicznych
- doradztwa kulinarnego i testów wyrobów dla firm wytwórczych
- możliwości wykorzystania produktów spożywczych danej Firmy w kuchni i przygotowanie propozycji eksperymentalnych potraw na bazie produktów tej Firmy
- walory użytkowe i możliwości wykorzystania przez kucharzy sprzętu i urządzeń gastronomicznych danej Firmy
- przygotowanie teoretyczne i praktyczne przedstawicieli handlowych Firm i Hurtowni Spożywczych do specyfiki pracy z klientem HORECA
- udział kucharzy w opracowaniu materiałów edukacyjnych i reklamowych Firm współpracujących ze STUDIEM GALES
Serdecznie Zapraszamy!!! |
Pełna prezentacja szkoły pojawi się po zatwierdzeniu oferty przedstawionej szkole.
Jeżeli szkoła nie otrzymała oferty, prosimy o kontakt:
zmiany@szkolnictwo.pl
Umieść poniższy link na swojej stronie aby wzmocnić promocję tej jednostki oraz jej pozycjonowanie w wyszukiwarkach internetowych:
X
TO JEST ROBOCZA PREZENTACJA JEDNOSTKI!
Zapraszamy jednostkę edukacyjną do współpracy.
Wypełnij formularz >>>
Od 20tu lat najpopularniejszy i największy
informator branży edukacyjnej
- przedszkola, szkoły, uczelnie -kolonie, zielone szkoły - inne jednostki
|
OKS www.szkolnictwo.pl e-mail: zmiany@szkolnictwo.pl - ponad 1,5mln użytkowników/mies.
|
Zarejestruj się lub zaloguj, aby mieć pełny dostęp do informatora o szkołach.
Nauczycielu! Bezpłatne, interaktywne lekcje i testy oraz prezentacje w PowerPoint`cie --> www.szkolnictwo.pl (w zakładce "Nauka").
|
|
|